Thursday, 12 April 2012

kalau dulu-dulu....

Assalamualaikum....
malam datang lagi dan  ani masih dok tercongok kat depan lappy kesayangan ni.kalau takde lappy ni mati kutu la ani....huhuhu....

my datuk keje lagi malam ni.mam biasa ani akan tido hanya apabila jiran2 ani ni dah bergendang kat dapur.waktu depa tgh tido ni biar la ani berjaga tapi bila depa dah berjaga nnt ani akan tidur senyenyaknya.....hahaha....

penah main tak mainan ni waktu kecik2 dulu.petang tadi ani tak tahan gelak tgk my datuk sakan dok main game ni dgn bebudak kat kejiranan ani ni.macam tu la dia....kalau dah tak tahu apa nak buat...main dgn bdk2 pun jadi....hahaha...
abah main tipuuuu....hahaha...

susun strategi....

ada jiran ani gelak sampai keluar airmata tgk telatah depa ni.ada gak bapa2 yang tengok dari jauh>>>teringin jugak tu sebenarnya tapi malu...<<<berpeluh jgk la tgk my datuk main dgn bebudak tu.semangat giler main sbb ada ' geng ' baru join main dgn diorang...hihihi....



hahaha.....

game over....

macam biasa...main apa2 pun rania tetap jadi hakim....




2 comments:

  1. hahhaa...pakngah teringin sgt la tu..mmg mainan budak2 la paling beshhhh...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmm...macam la tak kenal pakngah tu....

      Delete

apa kata anda...