Thursday, 19 April 2012

^ - ^ dah tukar la....^ - ^

Assalamualaikum....

tadaaa.....sudah tukar ka sekarang?.....ya la...sudah tukar la.....

ini le hasil kerja tangan my beloved anak sedara .cantik tak?....cantik...kalau nak harap ani yang buat....memang tak boleh harap la...hahaha....mau ke longkang perginya....semenjak 2 menjak ni sweet 18 ni sama naik dgn abahnya.....pasal photoshoot...potong sana..potong sisi...memang keje 2 beranak ni la.....macam2 benda dibuatnya....sampai sawah padi nampak macam karpet pun ye jugak....hahahaah.....

tq kak long....nice....sweet....tapi malu pulak tgk muka sendiri dok terpampamg macam kat papan tanda tu...hahaha....kembang semacam je...>>>memang kembang pun<<<wakakaka....nanti makngah belanja satay gajah ye....kita nantikan sentuhannya lagi selepas ini.....










4 comments:

  1. huhuhehe..ye sesame..t k.long adjust ag skit..sje je bg present ..x pandai sgt lagi..tgh blaja2 jek..tu first trial wat header untuk org..huuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus la tu...boleh buat duit pe dgn kemahiran mcm ni...jgn dgn makngah pun nak 'pow' jugak dah le....nak kena wachaaaaaa...

      Delete
  2. =)=)..follow blog comel ni=)..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank ye nabila.i follow u back...

      Delete

apa kata anda...