Tuesday, 13 November 2012

Happy Birthday Naim....

Assalamualaikum.....

selamat malam semua tetamu ummi....

wah...sudah bersawang oooo...sorry ye...tuan tanah agak sibuk kebelakangan ni.>>>sibuk la sangat...

sebenarnya abah berkursus 2 minggu dan diangkutnya sekali lappy kesayangan ummi tu .yang abah tinggalkan ... laptop abah yang hidup segan mati pun tak mahu tu n komputer yang ummi guna sekarang ni.nak guna komputer ni kena lewat2 malam or awal2 pagi sbb anak2 ummi tu bila celik je mata memasing dah ambik nombor nak guna komputer ni....mmmm....sabo je la...

khamis lepas (8 nov 2012 ) birthday naim yang ke 11.dah besar rupanya anak ummi yang sorang ni walaupun ummi tengok tak besar2 pun...hahahaa.....alhamdulillah...hari yang sama juga abah habis kursus.seharian dari pagi naim asyik tanya bila abah nak balik.ummi buat2 tak paham je walaupun ummi tahu naim nak bagitahu yang hari tu hari jadi naim.

sebenarnya awal2 lagi ummi dah inform pada abah n abah dah beli pun kek untuk naim >>>ni kes angin kemalasan ummi sedang melanda...hehehe...

alhamdulillah...kebetulan pulak...abah habis kursus pada hari jadi naim.fitrah n imaduddin dah jenuh bisik kat telinga ummi>>>nak ingatkan ummi tentang hari jadi naim la tu.ummi buat tak paham je...kesian naim....sampai merajuk tunggu abah siap solat isyak.jangan bimbang naim...abah dah siap beli kek dah pun...hehehe...

happy birthday naim....
muka angry bird tu mcm muka naim waktu
merajuk dengan abah dan ummi.....hehehe...

hujan tengah menggiler.mujur duduk bawah bumbung....

birthday boy.handsome tak?.....

yaya nak tumpang potong kek la.....

puas hati naim dapat makan kek birthday.....
kesian naim kena dera dgn abah...hahaha...

untuk pujuk naim abah ajak dinner kat luar.wah!...berganda kegembiraan naim.kami semua tumpang rezeki naim je....hahaha....






2 comments:

  1. tadaaaaa... ha. ok. tim dah jejak sini. hehe..

    ReplyDelete
  2. mmmm....jumpa jugak ye...tq dear...

    ReplyDelete

apa kata anda...